Kerst en Oud en Nieuw in Rockcafé Taste met veel livemuziek


GROENLO – De dagen na het Glazen Huis in Taste zijn altijd gezellig. Een gemoedelijke sfeer, gezellig versierd, een hapje, en veel muziek.

Dit jaar is het muziekcafé het hele kerstweekend geopend met op de tweede kerstdag vanaf 2100 uur Paul Eppink Akoestisch. Paul is een rasmuzikant en zingt en speelt vanaf 21:00 uur liedjes die iedereen graag hoort. Hij speelt in Nijmegen altijd tijdens de Vierdaagsefeesten en kwam een tijd geleden Taste binnenwandelen.
De klik was er direct en een optreden snel in kannen en kruiken. Bekende – maar originele – hits in een ander jasje, dat is wat Paul Eppink goed kan. Laat je verrassen.

En dan op naar de jaarlijkse Nieuwjaarsparty. Ieder jaar weer een heel knus feestje, met uiteraard weer een door Roland en Marion aangeboden Rockertje bij binnenkomst en muzikaal omlijst door niemand minder dan Tim en Niek!! In Groenlo en omstreken behoeven ze geen enkele introductie meer. Het duo ‘Niek en Tim’, oftewel Niek Giezen en Tim Ebbers komen vanaf half vier dit gezellige feestje opleuken en dan wel PUUR AKOESTISCH.
Beide heren zijn gepokt en gemazeld in de Achterhoekse muziekscene. Tim Ebbers is voornamelijk bekend als zanger/frontman van de legendarische (en tegenwoordig weer helemaal in the picture) Grolse formatie De Gracht en Niek Giezen kwam via allerhande muzikale omzwervingen terecht in de Fashion Showband waar hij tegenwoordig deel van uit maakt.

Terwijl op straat de mensen hun nek diep in de kraag hebben weggestopt, is het binnen bij Taste genieten geblazen van pure muziek. Heerlijk verteerbaar op de eerste dag van het nieuwe jaar, onder het genot van een biertje of een wijntje, en zoals het op een feestje hoort, met een lekker koud en warm hapje. De entree is gratis.