Kerstactiviteiten in de kerstvakantie

GROENLO – Tijdens de kerstvakantie biedt Leemland weer verschillende binnen- en buitenactiviteiten aan de Koerboom in Groenlo.

Zaterdag 23, zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 december staan in het teken van de kerstdagen. Kinderen kunnen zich dan gratis laten schminken. Tegen een kleine vergoeding zijn er mogelijkheden voor een kerstballenspeurtocht en knutselactiviteiten.

Woensdag 27 december mag er een mok versierd worden met porseleinstiften. Donderdag de 28e is er kans om een vogelvoederpotje te pimpen. Vrijdag 29 december is het mogelijk om een bijenwaskaars te maken en daarbij een potje te versieren.

Dinsdag 2 januari kan er een spaarpot gedecoreerd worden met graffitiletters, of met een eigen schilderwerkje. Woensdag 3 januari wordt er opnieuw een mogelijkheid geboden om een bijenwaskaars te maken en daarbij een potje te versieren. Donderdag 4 januari mag er een sneeuwpop gemaakt worden met piepschuimballen. Vrijdag 5 januari kan er weer een porseleinen mok gedecoreerd worden.

Vanzelfsprekend zijn er dagelijks ook mogelijkheden om zelf pannenkoekjes te bakken. Daarnaast kan er gekozen worden voor spelen, poortjesgolf, knutselen en een buitenspeurtocht met beloning.

Leemland is tijdens de landelijke kerstvakantieweken, van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018, dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, Groenlo.