Laatste actieweek Dancing in the Street


GROENLO – Op 25 juni vind Dancing in the Street plaats. Voor dit Achterhoekse dansfestival dat plaatsvindt in het sfeervolle centrum van Groenlo, zijn naast tickets ook munten online te koop via letsgetdancing. Dat scheelt in de rij staan, maar ook krijg je tijdens de actieperiode tot € 7,50 korting. Zondag 19 juni is de laatste dag van deze actie.

Met onder andere Paul Rabbering, Volt & State, Poor John en Moombahteam kent Dancing in the Street een indrukwekkende line-up. Nieuw dit jaar is -naast het plein met ‘80’s 90’s & more’ en het plein met Dance- het live podium. Hier is het vanaf 13:00 uur naast prachtige live muziek genieten van cullinaire verrassingen klaargemaakt door een van de acht foodtrucks van Food in the Street. Kinderen kunnen in de kidsruimte hun lol op, terwijl vader en moeder lekker relaxen op ons terras.

Het plein met het live podium en de foodtrucks is al vanaf 13:00 uur geopend en tot de avond gratis toegankelijk. Vanaf 19:00 uur gaan ook de andere podia open en vanaf dat moment is een bandje verplicht. De entree voor het avondprogramma van het festival varieert bij online bestellingen gedaan voor 19 juni van € 2,50 tot € 10,00, afhankelijk van het muntenpakket. Om tickets te bestellen en voor meer informatie: http://letsgetdancing.nl

Gepubliceerd op