Late Halloween Sunday in Lichtenvoorde


LICHTENVOORDE – De Koopzondag op 6 november staat in Lichtenvoorde in het teken van Halloween. Halloween wordt traditiegetrouw gevierd op 31 oktober, maar de werkgroep Promotie Lichtenvoorde vindt het griezelfeest zó leuk dat de tijdens de koopzondag in november tussen 13.00 en 17.00 uur nog een keertje in de spotlights staat!

Pompoenwedstrijd voor basisscholen
Omliggende basisscholen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een pompoenenwedstrijd. Deze versierde pompoenen worden zondag 6/11 ingeleverd op de Markt. Een vakkundige jury krijgt de zware taak om ruim 30 pompoenen te beoordelen.

De school met de allermooiste pompoen wint de pompoenbokaal en mag een cheque van €100,- in ontvangst nemen!

Superleuke Spinnen Speurtocht voor kinderen
Kinderen uit de hele regio zijn op zondag 6 november van harte welkom om deel te nemen aan de Spinnenspeurtocht! In de winkels en horeca zijn letters verstopt die samen een slagzin vormen. Gelukkig worden de kinderen wel een handje geholpen. Iedere verstopplek is gemarkeerd door een witte spin voor de ingang van de winkel. In het centrum worden door heksjes deelnameformulieren uitgedeeld en de formuliere zijn ook verkrijgbaar bij Hebbes Kado Enzo. De hoofdprijs is een eigen suikerSPINmachine!

Aankleding centrum
In het straatbeeld worden leuke Halloweenaccenten aangebracht. Uiteraard wordt er door de heksjes ook snoep uitgedeeld, want wat zou Halloween zijn zonder ‘trick or treat’?

Oproep
Om het allemaal nog gezelliger te maken, roepen we alle kinderen op om zich te verkleden in Halloweenstijl! We hopen dat er heel veel kinderen op zondagmiddag 6 november naar het centrum van Lichtenvoorde komen!