Leerlingen Obs ’t Palet bakken pannenkoeken voor de bewoners van de Molenberg!


Gepubliceerd op

GROENLO – Stapels pannenkoek bakten leerlingen van basisschool ‘ t Palet voor oma’s en opa ’s in de Molenberg in Groenlo. Zes leerlingen van de school mochten dat doen bij het dagcentrum van Marga Klompé in De Molenberg. De anderen kregen op school een heerlijke pannenkoek die ze zelf mochten bakken.

Het was vrijdag 22 maart Nationale Pannenkoekdag. Het heeft als doel jong en oud op een vrolijke manier met elkaar in contact te brengen en samen een leuke dag te hebben. En dat werd het.

In voorgaande jaren hebben de leerlingen van Obs ’t Palet ook pannenkoeken gebakken voor de bewoners van de Molenberg. Het blijft mooi en vertederend om te zien hoe de leerlingen en de ouderen met elkaar omgaan tijdens het bakken en eten. Er ontstaan de mooiste gesprekken en tegelijkertijd zijn zowel de leerlingen als de ouderen erg zorgzaam voor elkaar. Het was wederom een geslaagde dag.

Nationale Pannenkoekdag werd mogelijk gemaakt door Tefal en Koopmans. Zij zorgen ervoor dat de deelnemende basisscholen startpakketten krijgen met de benodigde ingrediënten voor een pannenkoekmaal voor ouderen: van pannen en pannenkoekenmeel tot koksmutsen, tafelkleden en servetten. De Albert Hein in Groenlo trakteerde op een toetje.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.