Moederdag bij Leemland

GROENLO – Tijdens Moederdag op zondag 8 mei 2016 is er weer van alles te doen bij Leemland aan de Koerboom 7a in Groenlo. Creatieve kinderen mogen aan de slag met verf, lint, wiebeloogjes, kraaltjes en dergelijke. Bijvoorbeeld om een leuk schilderijtje, bloemenvaasje, of hartvormig passe-partoutdoosje te pimpen. Het zand- en watertoestel in de speelweide biedt zowel valide- als mindervalide kinderen kans om heerlijk te spelen. Binnen zijn diverse spelactiviteiten beschikbaar, zoals tafelvoetbal, klompen bowlen, een stokkenvangspel, etc. Kinderen mogen ook cavia’s knuffelen, of zich laten schminken.

Wandelliefhebbers kunnen  gratis een routekaart downloaden vanaf www.leemland.nl, of een route volgen via het wandelkeuzenetwerk. Desgewenst is het mogelijk om bij Leemland een bolderkar te reserveren. Op het terrein van Leemland zijn informatieve lenteweetjes te vinden. Een lentepuzzelboekje biedt woordpuzzels, rebussen en andere vraagstukken. Daarmee kunnen letters verzameld worden, die leiden naar het goede antwoord en een beloning.

Mindervalide kinderen kunnen tevens gebruik maken van de spelactiviteiten. Voor hen is het eveneens mogelijk om mee te doen met het speuren en de creatieve activiteiten. Bezoekers zijn tussen 10.30u en 19.00u welkom. De toegang is gratis. Voor deelname aan het speuren en de creatieve activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.


    Bron: www.streekgids.nl - Heb je nieuws en/of tips.