Nieuwe expositie Galerie Wij


Gepubliceerd op

GROENLO – Van zaterdag 3 oktober 2015  tot en met vrijdag 11 december 2015 is er weer een nieuwe expositie te bezichtigen bij Galerie Wij.

Rianne Maas, Els te Marveld, Ans te Lintelo, Thea Simonetti, Gabriëlle Dahlhoff en Marlies Bruinsma exposeren met schilderijen. De schilderiejn zijn gemaakt van olieverf of acryl en zijn zeer kleurrijk.

Verder exposeert Theo van Dongeren met keramiek en  Angelique Krielen met sieraden.
Naast de elke twee maanden wisselende tentoonstelling is er ook een vaste collectie aanwezig van exclusieve sieraden, beelden, houtwerk, Tiffanyglas en glaskunst. U kunt in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen.

Via Galerie Wij worden introductieworkshops schilderen, aquareleren, Tiffany en glasfusing aangeboden. De workshops zijn voor beginners. Tijdens de Introductieworkshop maakt u op een leuke manier kennis met een bepaalde discipline. Op het einde van de les heeft u een eenvoudig, maar zelf gemaakt stukje kunst in uw bezit. U kunt zelf in overleg met de kunstenaar een afspraak maken voor een workshop.

U kunt zich inschrijven via de website van Galerie Wij. Voor nader informatie kunt u kijken op de site van Galerie Wij: www.galerie-wij.nl.

De nieuwe expositie is gratis te bezichtigen in Galerie Wij, Goudsmitstraat 1, 7141 AW Groenlo, tel. 0544-842147.

De openingstijden zijn: donderdag 13:30-17:00, vrijdag 13:30-20:00 uur en zaterdag 13:30-17:00 uur.