Nieuwe expositie Galerie Wij in Groenlo


GROENLO – Op zaterdag 7 maart om 13:30 uur wordt een nieuwe expositie geopend in Galerie Wij. De expositie duurt tot en met vrijdag 8 mei 2015. U kunt bij de opening aanwezig zijn en de tentoongestelde kunstwerken bekijken en eventueel vragen stellen aan de aanwezige kunstenaars Verder u kunt bij de aanwezige vrijwilliger informeren waar er in de Achterhoek cursussen schilderen, tekenen etc. te volgen zijn.

Er zijn hele mooie schilderijen te bewonderen. Het is duidelijk te merken dat ook in Galerie Wij het voorjaar er weer aan komt: veel schilderen met bloemen en heel kleurrijke schilderijen. Deze expositie komt er een gouwe ouwe langs: Het Melkmeisje van Vermeer. De kunstenaars die de komende maanden exposeren zijn: Lucy te Woerd, Betsy Hengelveld, Jenny Egberts, Monique Verdaasdonk, Marian Kruisselbrink, Gerry Kastein, Ans Wissink en Eric Couwenhoven.

Naast de elke twee maanden wisselende tentoonstelling is er ook een vaste collectie aanwezig van exclusieve sieraden, viltobjecten, Keramiek, Tiffanyglas en glaskunst. U kunt in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen. Verder is een klein hoekje ingericht met new age artikelen, mineralen en esoterische boeken.

De nieuwe expositie is gratis te bezichtigen in Galerie Wij, Goudsmitstraat 1, 7141 AW Groenlo, tel. 0544-842147. De openingstijden zijn: donderdag 13:30-17:00, vrijdag 13:30-20:00 uur en zaterdag 13:30-17:00 uur.