Nieuwe expositie Galerie Wij

GROENLO – Vanaf zaterdag 9 mei 2015 tot en met vrijdag 10 juli 2015 is er weer een nieuwe expositie te bezichtigen bij Galerie Wij. Op zaterdag 11 mei om 13:30 uur wordt de expositie geopend. U bent uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. U kunt de kunstwerken bekijken, vragen stellen aan de aanwezige kunstenaars en u kunt  informeren waar er in de Achterhoek cursussen schilderen, tekenen etc. te volgen zijn.

Er zijn schilderijen gemaakt van acryl, olieverf, mixed media en spuit- en lakverf te bewonderen.van Joke Meulenbeek, Gabriele Dahlhoff, Marian Groot- Wassink, Rikie Radstake, Erik Couwenhoven, Trees Lanters, Anny Scharenborg. Karin  van Rooijen exposeert met glaskunst en Nantko Bosscher exposeert met houten kunstvoorwerpen.

Naast de elke twee maanden wisselende tentoonstelling is er ook een vaste collectie aanwezig van exclusieve sieraden, viltobjecten, beelden, Tiffanyglas en glaskunst. U kunt in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen. Verder is een klein hoekje ingericht met new age artikelen, mineralen en esoterische boeken.

Via Galerie Wij worden introductieworkshops vilten, schilderen, aquareleren, Tiffany en glasfusing aangeboden. De workshops zijn voor beginners. Tijdens de Introductieworkshop maakt u op een leuke manier kennis met een bepaalde discipline. Op het einde van de les heeft u een eenvoudig, maar zelf gemaakt stukje kunst in uw bezit. U kunt zelf in overleg met de kunstenaar een afspraak maken voor een workshop.

Bij Galerie Wij zijn inschrijfformulieren beschikbaar voor de kennismakingscursussen. U kunt zich ook inschrijven via de website van Galerie Wij. Voor nader informatie kunt u kijken op de site van Galerie Wij:  www.galerie-wij.nl .

De nieuwe expositie is gratis te bezichtigen in Galerie Wij, Goudsmitstraat 1, 7141 AW Groenlo, tel. 0544-842147. De openingstijden zijn: donderdag 13:30-17:00, vrijdag 13:30-20:00 uur en zaterdag 13:30-17:00 uur. Op donderdag 14 mei, Hemelvaartsdag, is de Galerie gesloten.

    176total visits,2visits today