Nieuwjaarsbal met Barry Paf, CCR Tribute en veel meer


GROENLO – De Creedence Clearwater Revival tribute ‘The Travelin’ Band’ en DJ Barry Paf, bekend van Radio 538; beide staan ze op het affiche van het Nieuwjaarsbal in Groenlo. Het geeft de ambities van het Nieuwjaarsbal duidelijk weer: een goede start van het nieuwe jaar vier je samen. Of je nu van bands of DJ’s houdt, 20-er of 50-er bent, van dansen, een drankje of een combinatie houdt, het Nieuwjaarsbal is dé manier om samen het jaar in stijl te beginnen.

Naast Barry Paf en The Travelin’ Band staan ook Merle Kuipers, de band Bad Timing en Martijn Koedam op de 2 podia van het Nieuwjaarsbal.
‘Daarmee is de line-up groter dan ooit’, vertellen Michaël Lammers en Jochem Beunk namens organisator Steam Entertainment. Zelf zijn ze erg benieuwd naar het optreden van Bad Timing, de band waarin onder andere Mart Hillen meespeelt. ‘Mart is met zijn briljante gitaarspel inmiddels landelijk op de radar gekomen en ik denk dat 2017 nog wel eens zijn jaar zou kunnen worden’ vertelt Michaël.
En ook Merle Kuipers spreekt tot de verbeelding. Een rondreizende rockchick met Achterhoekse roots en een geweldige stem. Daar waar ze even geleden nog op het Australische strand speelde, staat ze nu in de kroegtent van het Nieuwjaarsbal.
DJ Martijn Koedam maakt de line-up compleet. Hij zal de beste hits van de afgelopen decennia draaien en zorgen voor een spetterende afsluiting.

De kroegtent is een vast onderdeel geworden van het Nieuwjaarsbal. ‘Op de opzet als die van afgelopen jaar hebben we veel mooie reacties gekregen’, vertelt Koen klein Tuente van de Oude Calixtus. Mensen kunnen lekker rondlopen en wij kunnen een nog breder programma neerzetten in verschillende gezellige sferen.
‘En dit jaar hebben we ook weer voldoende halve liters!’, lachen de heren. Afgelopen jaar was de organisatie in een mum van tijd door de Grolse beugelfles heen. ‘Omdat de halve liter onlosmakelijk is verbonden met het Nieuwjaarsbal hebben we Grolsch lief aangekeken en zij brouwen nog een nachtje extra door om ervoor te zorgen dat we niet te kort komen’, vertelt horecaman Tom van Leeuwen met een knipoog.

Dresscode is ‘Dress to impress’ of gala. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de Early Bird kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Voor tickets kun je terecht bij Katoo Fashion in Groenlo of online via nieuwjaarsbal.nl