Paas Inn bij De Bron

GROENLO – Na een succesvolle KERST INN op 23 december jl., waaraan ca. 100 ouderen heel veel plezier beleefd hebben, volgt er op 6 april a.s. een PAAS INN in het Cultureel Centrum de Bron aan de Buitenschans in Groenlo.

Op donderdag 6 april a.s. bent u vanaf 10.30 uur (weer) van harte welkom in de Bron.

Het programma start om 11.00 uur en zal om ca. 16.00 uur zijn afgelopen. Bij ontvangst krijgt u koffie / thee met wat lekkers en daarna beginnen we met het interessante ochtendprogramma met o.a. een optreden van het koor Songs 4All. Dit wordt om ca. 12.15 uur afgesloten met een heerlijke lunch.

Het middagprogramma staat in het teken van verschillende doe-activiteiten. Zo kunt u bloemschikken, schilderen, eieren schilderen, koersballen etc. Maar er is ook weer ruimte om te bewegen, w.o. de zitdans, maar ook gewoon wat te keuvelen en een spelletje te doen. Om ca. 15.00 uur starten wij met de gezellige afsluiting van de Paas INN inclusief een hapje en een drankje.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen 15 euro. Dit is dan inclusief de lunch, de koffie / thee met wat lekkers, 2 consumptiebonnen en deelname aan de activiteiten en workshops naar keuze. De kaarten kunnen gekocht worden bij het Cultureel Centrum de Bron.. Kaarten zijn donderdagmorgen ook aan de kassa nog te koop!

Voor meer informatie www.debrongroenlo.nl en op Facebook.