Paasmarkt met kinderactiviteiten

GROENLO – Aanstaande zondag, Eerste Paasdag, wordt er bij Leemland een gezellige paasmarkt georganiseerd met mini-workshops en kinderactiviteiten.
De paasmarkt bij Leemland biedt vertier voor het hele gezin. Er zijn diverse marktkramen opgesteld met leuke koopjes, woonaccessoires, kleding, cadeauartikelen en dergelijke. Vanaf het terras kijkt men uit over het rolstoelvriendelijke paasmarktterrein.

Naast paaseieren zoeken zijn er ook andere activiteiten in paassfeer. Bijvoorbeeld een paasquiz oplossen, knutselen en spelactiviteiten met haasjes, kuikentjes en eieren.

Kinderen kunnen zich buiten vermaken op speeltoestellen en met marshmallows roosteren. In het recreatieverblijf zijn diverse oud-Hollandse spellen opgesteld. Kinderen mogen daarnaast met een paashaas op de foto en zich tevens gratis laten schminken.

Tegen een kleine vergoeding worden er mini-workshops aangeboden. Zoals stap voor stap een paashaas maken, een memohouder pimpen, of een dikke dame schilderen.
Leemland is beide paasdagen geopend van 10.30 uur tot 17.30 uur.

De paasmarkt op 16 april vindt plaats van 12.00 uur tot 17.00. Gratis parkeren, toegang en WiFi. Adres: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo.

Meer informatie: 0544 795022.