Richard de Winter nieuwe transitiemanager Hameland


LICHTENVOORDE – Richard de Winter wordt de nieuwe transitiemanager van Hameland. Hij neemt het stokje over van Ben Gerrits, die Hameland per 1 november 2015 verlaat.

Begin september werd bekend dat het bestuur van Hameland en directeur Ben Gerrits per 1 november de samenwerking beëindigen. Twee rollen moeten met het vertrek opnieuw ingevuld worden: die van transitiemanager en de functie van directeur. Het bestuur, management en de ondernemingsraad van Hameland hebben positieve gesprekken met Richard de Winter gevoerd. Per 1 november gaat hij aan de slag als transitiemanager van Hameland. Voor zijn invulling van de functie van directeur is een officiële adviesaanvraag bij de OR Hameland ingediend.

De Winter is geen onbekende van Hameland. Eind 2009 ging hij al als interim-directeur voor Hameland aan de slag. Ben Gerrits heeft er vertrouwen in dat Richard de Winter de ingezette ontmanteling van Hameland op een goede wijze zal voortzetten. “Hij kent Hameland, heeft veel ervaring met SW-bedrijven én heeft veel kennis van veranderingsprocessen in het sociaal domein. Ik wens hem heel veel succes en wijsheid bij het verder vormgeven van het ontmantelingsproces.”, aldus Gerrits.

Advertenties