Rockcafe Taste’s actiedag voor Serious Request 2018

GROENLO – Dit jaar geen glazen huis in Taste. Alsof ze t aanvoelden bij 3 fm, De DJ teams gaan door Nederland heel lopen om actievoerders te bezoeken en dus door het hele land radio te maken. 20 December zijn ze in Groenlo en 20 december dan ook de hele dag allerhande activiteiten in Taste.

Een dag die bij Taste volledig in het teken van Serious Request voor het Rode Kruis! Een van de doelen is het Rode Kruis en reanimeren. Hoe jong of oud je ook bent, in een noodsituatie willen we allemaal hetzelfde: jezelf veilig voelen. Maar daarvoor moeten er wél mensen zijn die weten wat ze moeten doen als iemand ineens een hartstilstand krijgt. Met reanimatiecursussen en het plaatsen van AEDs (defibrillators) door heel Nederland zorgt het Rode Kruis ervoor dat ook jij kunt ingrijpen in geval van nood.

In Rockcafé Taste van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 demonstraties reanimeren door de EHBO Groenlo. Met reanimeerpop en je mag het ( vooral) ook zelf proberen en ervaren hoe het voelt iemand te reanimeren. Tevens met AED apparaat, want hoeveel mensen zijn er wel niet die het idee hebben dat ze daar niet mee om kunnen gaan, terwijl het apparaat het eigenlijk volledig zelf aangeeft. Kom vooral aan, doneer, leer en ervaar!

Vanaf 20:00 uur een PUBQUIZ gepresenteerd door niemand minder dan Eric van den Berg (Omroep Gelderland). Geef je op! De pubquiz is voor DUO’s, (dus geen grote teams, maar twee personen per team)

Opgeven kan nu al bij Taste aan de bar. (€ 10,00 per persoon voor het Rode Kruis) Er is plek voor 30 duo.s Met een live band die na de quiz nog een uurtje doorspeelt.

En natuurlijk de dagen erna tot 1 januari kun je, tegen een donatie, je rockverzoekjes aanvragen in Taste! Ook deze bedragen gaan uiteraard naar het Rode Kruis.
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.