Speelgoedactie Albert Heijn verbindt tijdens decembermaand


Samen zorgen we ervoor dat iedereen in december een cadeautje krijgt.

GROENLO – Albert Heijn viert de decembermaand met onder andere een grootschalige lokale speelgoedinzamelactie die de buurt met elkaar verbindt. Met de Speelgoedinzamelactie kunnen klanten bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo vanaf 26 november één mooi stuk speelgoed inleveren dat ten goede komt aan een lokaal goed doel. Deze cadeaus gaan naar kinderen voor wie het krijgen van een cadeautje niet zo vanzelfsprekend is.

Albert Heijn wil mensen in de buurt een plek bieden waarbij zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Het inzamelen van speelgoed is een mooie, laagdrempelige actie om iets goeds en concreets te doen voor buurtgenoten en zo de feestdagen voor hen extra speciaal te maken.

Bij de actie kunnen mensen dit jaar één mooi en intact stuk speelgoed bij deelnemende winkels inleveren. Met deze actie van Albert Heijn krijgt speelgoed een nieuwe bestemming en worden zo veel mogelijk kinderen blij gemaakt. De winkels kiezen vooraf een lokaal goed doel waar de cadeaus uiteindelijk vóór Kerst worden bezorgd. Want iedereen verdient een cadeautje in december.

Meedoen? Dat kan!
Speelgoed inzamelen: Selecteer één mooi en intact stuk speelgoed
Lever vanaf 26 november t/m 3 december het speelgoed in bij een deelnemende Albert Heijn winkel
AH Wallerbosch levert het speelgoed aan bij: Vincentius verenging http://www.vincentiusgroenlo.nl/

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.