Spelen en knutselen in de meivakantie

GROENLO – De meivakantie is een periode vol leuke uitjes en activiteiten. Ook bij Leemland aan de Koerboom 7a in Groenlo worden dagelijks activiteiten georganiseerd.

Tijdens de meivakantie staat er elke dag een ander thema centraal. Laat jezelf schminken als circusartiest, cowboy, prinses, of een ander personage. Doe mee met spelletjes en geniet van ranja en chips. De thema-activiteiten starten dagelijks om 11.00 uur en om 15.00 uur. Er wordt een bijdrage van € 4,50 per kind gevraagd voor knutselmaterialen, spelactiviteiten, een inleidend verhaal over het thema, ranja en chips.

Zondag 14 mei 2017 is het moederdag. In de meivakantie mag er bij Leemland natuurlijk ook iets moois gemaakt worden voor (oppas)moeder, oma of iemand anders. In het recreatieverblijf staan voorbeelden die nagemaakt mogen worden, of kunnen dienen als inspiratie voor een eigen kunstwerk. Een afspraak maken is niet nodig, loop gerust binnen tijdens openingstijden.

Er mag gratis gespeeld worden. Buiten zijn enkele speeltoestellen beschikbaar. In het recreatieverblijf staan diverse spellen opgesteld, zoals tafelvoetbal en oud-Hollandse spellen. Tegen een kleine vergoeding zijn er met een speurboekje buiten vraagstukken op te lossen. Deze leiden naar het goede antwoord en een beloning!

Leemland is tijdens de meivakantie (22 april t/m 7 mei) dagelijks geopend van 10.30 uur tot 17.30 uur. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Adres: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo.

Meer informatie: www.leemland.nl of 0544 795022.