Just4Kids blijkt succesformule


Gepubliceerd op

GROENLO – Bij C.C. De Bron is vandaag de Kidslifestylebeurs Just4Kids gehouden. Een vrolijk welkom met een ballonnenboog bij de deur nodigt uit tot binnenkomen. Eenmaal binnen is het een gezellige drukte in de feestelijk aangeklede zaal.

Organisatoren Daniëlle ter Braak en Marike Overkamp zijn een aantal weken geleden bij elkaar gaan zitten bij BS22 met alleen een idee. Dit nam al snel concrete vormen aan; in eerste instantie werd nog gedacht aan een kleine opzet. Het liep echter dusdanig storm met de aanmeldingen, dat al snel de hele zaal benodigd was om alle standhouders te kunnen huisvesten. Zelfs het podium werd benut. Marike geeft een pluim aan De Bron; zij hebben geweldig meegewerkt om zoveel mogelijk ruimte te kunnen benutten. Ze geeft aan zelfs nog een wachtlijst te hebben.

Met 46 stands waren alle meters aan standruimte bezet. Lange tafels volgepakt met speelgoed, kleding, sieraden en allerhande andere spullen. Aan vermaak voor de kinderen geen gebrek. Knutselen op het podium, zich laten schminken of  in de corner bij Humanitas. Kinderen holden dan ook vrolijk heen en weer, terwijl vlak daarnaast rustig werd gesnuffeld tussen alle spullen. Een ontspannen sfeer en diverse verkopers vertellen dat het goed loopt.

Een enthousiaste Marike en Daniële tonen zich uiterst tevreden over het verloop van de beurs. Na een openingswoord vanaf het balkon, liep het al snel vol met belangstellenden. Beide hebben de tijd genomen om alle standhouders persoonlijk te verwelkomen.  Inmiddels hebben ze een rondje langs alle verkopers gemaakt en horen positieve geluiden. Hoogst waarschijnlijk gaat deze beurs dan ook een vervolg krijgen en wordt Just4Kids een vaste waarde.