Taste Live, tweede Paasdag met Sweet Mary Jane


sweet mary jane 2-1.jpg sweet mary jane 3-0.jpg

GROENLO – Vorig jaar, 24 maart 2018, stonden ze ook al in Taste en het voltallige publiek was diep onder de indruk, wat een band!! De gitarist speelde ooit in het voorprogramma van Rory Gallagher, en dat dat ooit gevraagd is, kon iedereen wel horen, het spetterde het podium af. Daarom werd de band direct weer geboekt. En wel tweede Paasdag in de middag.

De band Sweet Mary Jane brengt een ode aan de bluesrock uit de 60’s en 70’s. Er zitten ook verrassende songs uit andere decades is de set. Vele legendarische artiesten passeren de revue tijdens de opzwepende show van dit trio.

Enkele namen van de artiesten die langskomen zij o.a. de Ierse helden Rory Gallagher, Thin Lizzy en Gary Moore, maar ook Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, Bobby “Blue” Band, Jimi Hendrix, Bob Dylan en Eric Clapton zitten in het repertoire.

Frontman Fred van Willigen neemt zijn medemuzikanten, Ton Boekelman op bas en zang en Lars van der Weiden op drums en zang op sleeptouw en het moet raar lopen wil het publiek zich daar niet bij aansluiten en gaan de voetjes van de vloer.

Deze gelouterde muzikanten zijn die al jaren graag geziene gasten op podia in heel Nederland. De mannen kijken niet op van een genretje meer of minder. Hun insteek is simpel: ‘all you can eat’.

22 april
Aanvang: 16:00
Entree: VRIJ


    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.