Tijd voor Thee bij Huijs Basten Asbeck


GROENLO – De maand december is een maand om binnen met vrienden, familie of collega’s iets gezelligs te doen. Dit is mogelijk op vrijdag 16 december van 14-16 uur bij Huijs Basten Asbeck in Groenlo.

Op deze dag verzorgt Heleen Mombarg (theesommelier) een lezing/proeverij over thee. Thee staat voor warmte, gezelligheid en aandacht.

Tijdens deze bijeenkomst kom je niet alleen veel over thee te weten maar proef je ook verschillende mooie kwaliteitstheeën. Ook wordt er uitgelegd hoe je het lekkerst een kopje thee zet.
Bij de thee wordt er ook iets lekkers van het huis geserveerd. Het drinken van thee wordt steeds populairder. Thee heeft een rijkdom aan smaken, zoals we ook bij wijn zien. Dit is erg leuk om samen met anderen te ontdekken.

Je kunt je alleen of samen met anderen opgeven. In het koetshuis is er tevens prachtige Afrikaanse kunst te bekijken en kan er bij droog weer genoten worden van de verrassende mooie stadstuin. De kosten zijn € 25,00 Aanmelden kan via info@puurchado.nl of 06-10278709.