Tuinhout, constructiehout of plaatmateriaal? Je vindt het bij Dehoutgroothandel.nl

Dehoutgroothandel.nl onderscheid zich met een ruim assortiment tegen scherp ingekochte prijzen. Op onze website vindt u een groot assortiment in zowel tuinhout, plaatmateriaal als constructiehout zoals vurenhout. De levertijd bij DeHoutgroothandel is minimaal. De levertijd voor heel Nederland is 2 a 3 dagen waar een maximale levertijd van 2 werkdagen het streefgetal is.

Plaatmateriaal
Van betonplex platen tot MDF platen, Dehoutgroothandel.nl heeft het. Een ruim assortiment in diverse breedte + lengte afmetingen, maar ook is er een grote keus in diktes. Voor al uw vragen over een bepaald plaatmateriaal of houtsoort kunt u terecht bij onze live chat. Er staat altijd een gespecialiseerde in plaatmateriaal voor u klaar. U kunt hier terecht voor prijs aanvragen, productinformaties, levertijden en nog veel meer. Naast betonplex en MDF biedt deHoutgroothandel nog veel meer plaatsoorten, denkende aan underlayment in diverse kwaliteiten en afmetingen, Okoume multiplex, populieren multiplex, hardhout multiplex, voorgegrond materiaal, OSB, Fermacell platen en natuurlijk de bekende spaanplaat. Het gehele assortiment vindt u terug op de webshop.

Constructiehout
Ook in de categorie constructiehout heeft DeHoutgroothandel een ruim assortiment voor u klaarliggen. Latten, planken, balken, en nog veel meer. DeHoutgroothandel kan op aanvraag balken leveren tot wel 8 meter lang. Latten en tengels zijn al verkrijgbaar vanaf 11x32mm. (Bijna) al het vurenhout is van C24 kwaliteit. Daarnaast wordt er door de groothandel geen hout verkocht dat niet FSC of PEFC gekeurd is.

Tuinhout
Geïmpregneerde balken, latten en planken. Het staat allemaal voor u gepresenteerd op de webshop. Wilt u een veranda of overkapping maken? Dan bent u bij DeHoutgroothandel aan het juiste adres. Met trots wordt tuinhout van de beste kwaliteit aangeboden. Hiermee bedoelen zij dat het hout niet voor de sier groen is, maar ook echt verduurzaamd van binnen is. Bij het verduurzamen van hout is het namelijk van belang dat het hout tot aan de kern van het hout wordt behandeld met het zogenaamde impregneermiddel. Bij budget tuinhout dringt het middel niet door tot in de kern waardoor het hout natuurlijk een stuk minder duurzaam is.

Bent u opzoek naar tuinhout van topkwaliteit? Tuinhout wat er over 5 jaar nog steeds goed bij staat? Bekijk dan het Top-line assortiment van DeHoutgroothandel.nl

Bezorgen
DeHoutgroothandel.nl levert voornamelijk met vrachtwagens. Bij kleine bestellingen wordt vaak de bestel-bakwagen in gezet. Na het bestellen van uw order krijgt u direct een mail met daarin uw persoonlijke bevestiging. Wanneer uw bestelling is ingepland door de planning, krijgt u een mail met daarin het aflevermoment.
Tijdens het laden van de producten worden de producten zorgvuldig gecheckt op eventuele fouten of beschadigingen zodat u altijd het juiste product geleverd krijgt.

Voor het complete assortiment kunt u een kijkje nemen op de webshop van DeHoutgroothandel.nl
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.