Typhoon naar Openluchttheater Eibergen


Gepubliceerd op

EIBERGEN- Typhoon geeft vrijdag 20 mei een concert in Openluchttheater Eibergen. Diggy Dex doet het voorprogramma. Typhoon is live een regelrechte sensatie met een ongekende energie, muzikale variatie en interactie met het publiek. ‘’Ieder live optreden is weer geheel anders en een unieke belevenis’’, aldus het bestuur van het openluchttheater.

Typhoon is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een fenomeen. Lowlands, Pinkpop, maar ook North Sea Jazz en Oerol; Typhoon zet het publiek in vuur en vlam. De cd ‘Lobi Da Basi’ is een groot succes. De eigenwijze sound van blues, jazz, hiphop en andere muziekstijlen zijn kenmerkend voor Glenn de Randamie, zijn echte naam. De bijdrage van Typhoon’s  kleurrijke liveband en vrienden als Benjamin Herman, André Manuel, Sticks, Rico, Blaxtar en Pete Philly maken van Lobi Da Basi een warme ontmoeting voor een breed publiek.

Voorverkoop
Zaterdag 20 februari om 10:00 uur start de online voorverkoop. Die is via een afgeschermd ticketkanaal uitsluitend voor de donateurs. Als er kaarten overblijven start er maandag 22 februari om 10:00 uur een vrije online voorverkoop. Een kaartje kost in de voorverkoop 30 euro, inclusief alle bijkomende kosten. Na afloop is er op het Muntenplein een afterparty met deejay.

Het gastcollege met astronaut André Kuipers (17 september) is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets te koop voor het concert van Douwe Bob (9 september).  Alle info over optredens en ticketverkoop op www.openluchttheatereibergen.nl.