Voorjaarsactiviteiten bij Leemland

GROENLO – Bij Leemland is ook tijdens de voorjaarsvakantie van alles te beleven. Zowel kinderen, als volwassenen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten.

Speciaal voor wandelliefhebbers, die willen genieten van de ontluikende natuur, heeft Leemland routes uitgestippeld door voormalige leem- & veenwinningsgebieden. Een routekaart met afstandsaanduiding is gratis te downloaden vanaf www.leemland.nl. Desgewenst kan er een bolderkar gereserveerd worden.

Er zijn tal van kinderactiviteiten. Dagelijks zijn er mogelijkheden om tegen een kleine vergoeding te knutselen. Er is veel keuze: van een passe-partout-doosje versieren tot een vogelhuisje pimpen. In de recreatieruimte kan gratis gebruik gemaakt worden van diverse spelactiviteiten, zoals een klompjesvangspel, sjoelen, tafelvoetbal, klompen bowlen, etc. Voor dierenliefhebbers zijn er cavia’s om te knuffelen. Verder kan er gespeeld worden met de toestellen in de speelweide. Daarnaast kan er met een speur- & puzzelboekje gezocht worden naar letters die samen een woord vormen. Mindervalide kinderen kunnen ook deelnemen aan de kinderactiviteiten.

Zondag 14 februari 2016 staat bij Leemland het thema ‘Valentijn’ centraal.

Tijdens de landelijke voorjaarsvakantieweken is Leemland dagelijks geopend van 10.30u tot 19.00u. Leemland bevindt zich aan de Koerboom 7a in Groenlo. Parkeren en entree zijn gratis. Voor deelname aan het speuren en de creatieve activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.


    Bron: www.streekgids.nl - Heb je nieuws en/of tips.