X-mas experience in Groenlo

GROENLO – Op vrijdag 8 december wordt van 17.00 – 22.00 uur de tweede editie van de X-mas experience gehouden. Het winkelend publiek loopt over een mooie rode loper de winkel binnen. Vele kerstbomen en sfeervolle windlichten bij de rode loper maken het geheel compleet.

“We wilden geen standaard kerstmarkt, waar kraam aan kraam allerlei goederen worden aangeboden. We gaan meer voor de echte kerstbeleving. Dat betekent winkelen bij lokale ondernemers in een sfeervolle ambiance”, aldus de organisatie.

Tijdens X-mas experience gaan de winkeliers zorgen dat er in hun zaak een echte kerstbeleving is. Sfeervolle decoraties en passende muziek moeten ervoor zorgen dat de bezoekers daadwerkelijk in kerstsfeer komen. “Iedere ondernemer mag zijn of haar eigen tintje aan het concept toevoegen. Het is dus ook leuk om van winkel naar winkel te gaan om jezelf onder te dompelen in kerst.”

De grote kerstboom op de Markt staat. Muziek zal klinken van onder andere: The Greyhound Barbershop Singers door de straten. Verder is er de Kerstman met presentjes, Kinderen van de muziekvereniging en Midwinterhoornblazers.

Dit berichtt wordt van Streekgids.nl verwijderd op 08 December 2017 22:00

    131total visits,1visits today
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.