Zelf overheidszaken via de computer regelen?


LICHTENVOORDE – Aangifte doen bij de Belastingdienst. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huur- of zorgtoeslag aanvragen. Allemaal zaken die steeds vaker via internet geregeld moeten worden. Dit kan lastig zijn, vooral als u niet zo handig bent met een computer en met internet. Daarom biedt de Bibliotheek de cursus ‘Digisterker : werken met de e-overheid’ aan. Vanaf 8 april wordt ‘Digisterker’ gegeven in de Bibliotheek Lichtenvoorde.

In deze cursus leert u stap voor stap en in een rustig tempo om uw weg te vinden op de sites van de overheid. ‘Digisterker’ bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur en wordt gegeven in de Bibliotheek, Dijkstraat 2a te Lichtenvoorde. De startdatum en -tijdstip is maandag 8 april, om 10.00 uur. Voor leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek is deze cursus gratis. Niet-leden betalen € 60,00.

Lid worden van de Bibliotheek kan al voor € 53,00 per jaar. U kunt dan niet alleen de Digisterkercursus volgen, maar ook gebruik maken van alle andere dienstverlening. Zo kunt u boeken en tijdschriften lenen, krijgt u korting op activiteiten en u kunt gebruik maken van het lenen van e-books en luisterboeken.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Op onze website www.oostachterhoek.nl/digisterker vindt u alle informatie en kunt u zich ook aanmelden. Wilt u meer informatie, dan kunt u ook bellen met ons Servicebureau: 088-0062929.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.