Zitten is het nieuwe roken!


Vorige week las u dat er op donderdag 22 november een informatieochtend zal worden gehouden in de Mattelier voor senioren! Deze ochtend zal starten om 10.00 uur.

De projectleiders Jos Porskamp en Maria Jans zullen een aantal onderwerpen bespreken, waarin aan bod komt waarom het belangrijk is om op oudere leeftijd te blijven bewegen.
Er wordt wel eens geroepen dat het zitten het nieuwe roken is. Het blijkt namelijk dat stil zitten slecht is voor uw gezondheid. Door te blijven bewegen blijft uw gezondheid intact en het is ook een wapen tegen dementie. Hoe dit komt, laten we u zien in een korte film (ongeveer 7 minuten) van professor Scherder die hier meer uitleg over zal geven.

We laten ook een paar voorbeelden zien van activiteiten die wij gaan organiseren de komende tijd. Hiervoor hebben wij o.a. een gespecialiseerde instructeur uitgenodigd.
Wij nodigen u daarom van harte uit om op donderdag 22 november om 10.00 uur aanwezig te zijn in de Mattelier. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers hopen wij u enthousiast te maken om meer te gaan bewegen en deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten.

N.B. Indien u geen vervoer heeft, halen wij u graag op. U kunt hiervoor contact opnemen met Maria Jans, telefoonnummer 0544-465407 of Jos Porskamp, telefoonnummer 06-19910691.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.