Zonovergoten koffieconcert, zomer concert en Hippe Hebbedingen Fair

Deel dit bericht

GROENLO – Op zondag 8 juli gaven mannenzangvereniging ‘Inter Nos’ en gemengd koor ‘Vocales’ een koffieconcert bij de Muziekkoepel in Groenlo.

Onder een stralende zon was het publiek zeer gevarieerd; van jong tot oud nam plaats op de beschikbare zitplaatsen of op de grasmat. Ze kregen een mooi afwisselend repertoire voorgeschoteld door beide koren. ‘Vocales’ trad voor het eerst op onder leiding van hun nieuwe dirigent.

‘s Middags weerklonk het geluid van Muziekvereniging Groenlo door de straten van het Vestingstadje Groenlo. Deze vereniging gaf een zomerconcert op de Markt.

Bijna alle onderdelen, die de Muziekvereniging Groenlo rijk is, leverden een bijdrage aan de middag. Het A-orkest (o.l.v. Marcel Loff); de Muziekfabriek en Eigenwijs (beide o.l.v. Bas Konings) en de Shuffle en Snuffle (beide o.l.v. John Sonderen) speelden Lichte, zomerse en swingende muziek. Ook speelden verschillende onderdelen met elkaar samen zoals de Muziekfabriek speelt met het A-orkest en er was een optreden van de mini-Knuffle.

Rondom de Oude Calixtus vond zondagmiddag ook het eerste lustrum van de Hippe Hebbedingen Fair plaats. Een zestig standhouders waren deze middag aanwezig op het plein en rondom de Oude Calixtus. Het aanbod van deze fair was heel erg afwisselend en veelzijdig. zoals: barbershop, verschillende ateliers, sieraden, kleding, lifestyleproducten en muziek.

    Advertenties
    Deel dit bericht