Zwarte Cross zondag ook uitverkocht!


Gepubliceerd op

Jubilerend festival stevent af op volledig uitverkochte 20ste editie

Zojuist werden om 15:49 uur de allerlaatste dagkaarten voor de zondag van de Zwarte Cross verkocht. Vanochtend maakte de organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, al bekend dat het maximale aantal verkochte zaterdagkaarten ook bereikt was. Er zijn nu nog vrijdag- en campingkaarten verkrijgbaar via de website van de Zwarte Cross en bij alle vestigingen van Primera.

De Zwarte Cross viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en de voorverkoop breekt, sinds de start op 21 november, alle records. Festivaldirectrice Tante Rikie spreekt de verwachting uit dat de Zwarte Cross uiteindelijk volledig zal uitverkopen. “Dat doe ik inderdaad!”, aldus een verheugde festivaldirectrice.

Zaterdag en zondag verkopen uit zonder blokkenschema
Op 1 januari maakte de organisatie de eerste programmanamen bekend (klik hier voor het desbetreffende nieuwsbericht). Op dit moment zijn de speeldagen en speeltijden van de meeste artiesten nog onbekend, maar dit weerhoudt bezoekers niet om toch massaal kaarten te bestellen. De wereldwijd unieke formule van de Zwarte Cross blijkt sterk genoeg om ook in dit stadium van de programmering de bezoekers te enthousiasmeren.

De organisatie benadrukt dat kinderen tot 1,40 meter gewoon gratis entree tot het festival behouden. Tante Rikie: “Yep, ook als alle kaarten uitverkopen!”. Of de Zwarte Cross 2016 daadwerkelijk zal uitverkopen en hiermee de magische grens van 200.000 bezoekers zal overstijgen zal blijken aan het slot van het festival op zondag 24 juli.

Hieronder de actuele stand van zaken:

Kaartsoort – % Verkocht
Campingkaart: – 80%
Dagkaart vrijdag: – 69%
Dagkaart zaterdag: – 100%
Dagkaart zondag: – 100%
3-Dagenkaart: – 100%

Zwarte Cross 2016; 21 – 22 – 23 – 24 juli
Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde
www.zwartecross.nl