1e Paasdag: Tijd voor Celebrate the 90’s!


AALTEN – Heb jij heimwee naar de roerige jaren 90? Dat is nergens voor nodig! De Hofnar in Aalten brengt oude herinneringen weer naar boven. Traditiegetrouw is het op 1e Paasdag tijd voor Celebrate the 90’s! Dit feest is niet meer weg te denken uit Aalten en de line-up liegt er ook dit jaar niet om! De Early Bird-tickets zijn over de toonbank gevlogen maar reguliere entreebewijzen zijn nog verkrijgbaar. Wees er snel bij, want de vorige drie edities van dit ‘gekkenhuis’ waren tot de laatste plaats uitverkocht.

“We bouwen de Hofnar om tot een mega ’90s dance arena’, zoals jullie inmiddels gewend zijn hebben we een gigantische lichtshow en gaan we een avond terug in de tijd met onder andere: Alice DJ, Europa’s nummer 1 Spice Girls tribute en de Party Animals, die al vaker bewezen hebben dat ze in korte tijd de tent volledig op kop kunnen zetten. Met hits alsHave You Ever Been Mellow en Aquarius is succes verzekerd. De Achterhoekse feestband Kaliber komt ook voorbij. Zij staan er om bekend dat ze in no-time een zaal in beweging krijgen.

Totally Spice
Wannabe, Mama of Stop; jong en oud brult luidkeels mee met deze klassiekers van de Spice Girls. De tributeband Totally Spice brengt een ode aan deze legendarische meidengroep. De bandleden kruipen, met enorm veel succes, in de huid van Scary, Baby, Sporty, Ginger en Posh Spice. Alle hits komen voorbij, dus probeer je dan maar eens te bedwingen!

Op 1e Paasdag (zondag 21 april) gaat de zaal om 21:00 uur open. Tickets kosten €17,50 (excl. fee) en zijn online verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.hofnaraalten.nl


    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.