Aanmelden voor muziekles nog steeds mogelijk!


WINTERSWIJK – Zelf muziek maken is een prachtige vrijetijdsbesteding. Opgeven voor lessen in het nieuwe seizoen kan via de administratie van Boogie Woogie, tel. 0543-51 55 69, of via e-mail; els@boogiewoogie.nl. Ook kan hier bij twijfel eerst een gratis proefles worden aangevraagd, zowel vóór als na de zomervakantie.

Start pilot lichte muziek (pop) voor groep 5 van de basisscholen Oost Gelre
In het schooljaar 2015-2016 start een 2-jarige pilot lichte muziek voor leerlingen van groep 5 van de basisscholen in Oost Gelre. De pilot wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Oost Gelre.

Het doel is dat kinderen van de basisschool op een enthousiaste en leuke manier intensief kennis maken met lichte muziek of poplessen. De lessen sluiten aan op de AMV lessen, die de kinderen mogelijk al in groep 4 hebben gevolgd.

De leerlingen krijgen na schooltijd, in groepen van bijvoorbeeld 3 of 4 leerlingen, een jaar lang les in popmuziek. Er kan gekozen worden voor zang maar ook voor instrumenten als basgitaar, gitaar, keyboards en drums.

Er wordt in kleine groepen eerst drie weken per discipline apart geoefend. Daarna, de vierde keer, wordt er steeds in een bandsamenstelling gespeeld. Het accent zal hierbij komen te liggen op het leren luisteren naar elkaar en het aanleren van akkoorden met behulp van actuele popsongs. Een mooie kans om op een speelse, interactieve manier, nader kennis te maken met een muziekrichting die meer dan ooit in de belangstelling staat.

Docenten van Boogie Woogie zullen de pilot uitvoeren. Claudette Doup, docent zang en toetsen bij deze instelling, begeleidt de pilot richting de scholen.

De lessen worden op de basisscholen gegeven of op geschikte locaties in de buurt.
Afhankelijk van de aanmeldingen wordt een rooster opgesteld.

Inschrijven voor de pilot lichte muziek Oost Gelre kan via de basisschool waar de kinderen les hebben of via de administratie van Boogie Woogie. Ook kan hier meer informatie worden ingewonnen.

Advertenties