AAP serious request eerbetoon aan DavidBowie & Prince


Gepubliceerd op

AALTEN – AAP Serious Request eert dit jaar de twee overladen pop iconen David Bowie en Prince. Maar liefst twee special guests zullen  op 10 december de songs van Bowie en Prince doen herleven.

Eugene Latumeten, U-Gene is bekend als toetsenist van the Urban Dance Squad, van waaruit hij als zanger zijn eigen hip-hop band U-Gene & Oh Jay starte, met als hoogtepunt het voorprogramma in de Anouk Tour, door de jaren heen heeft hij gespeeld bij Candy Dulfer, Anouk, Kraak & Smaak en op alle grote podia in Nederland waaronder Paradiso en op Pinkpop.

Ries de Wit is de zanger en frontman van Ground Control, de David Bowie tribute band die momenteel in Nederland en Belgie touren. Citaat van een facebook reactie van een bezoeker van een concert van Ground Contol: “Afgelopen zaterdag was ik voor het eerst op Jolpop, nog nooit heeft een band zo’n grote indruk op mij achter gelaten, net alsof ik terug was gegaan in de 70’iger jaren…een avond die ik niet snel zal vergeten”.

Ray Benz is een nieuwe Lichtenvoordse band die net hun debuut cd About Time hebben uitgebracht gemixed in Nashville, vol prachtige eigen songs met daarin een hoofdrol voor zanger en singer songwriter Menoedj Girbaran en het gitaarwerk van Leon Venderbosch, de steady ritmesectie bestaande uit bassist Martin Hummelinck en drummer Rob Tente, keys Daniel van de Graaf. De muziek is een mix van rock, soul en funk.

Fallingwater is een verassende nieuwe Aaltense band die dit jaar met hun debuut-dubbel cd uitkomen en nu alvast een voorproefje geeft van wat daar op komt te staan, doorleefde popsongs met vette sequencers. OPTICKS is een nieuwe band gevormd door vier liefhebbers van mooie tijdloze liedjes.

In de korte tijd dat Opticks bestaat heeft de band al een onuitwisbare indruk achter gelaten. Met meerstemmige zang en poetische teksten, knallende gitaarsolo’s en een geweldige performance weten ze elke muziekliefhebber moeiteloos te overtuigen. Hun debuut cd sleepte de nominatie voor Beste Album (3voor12) in de wacht en een nominatie voor Beste artwork.

Zaal open 19:30 aanvang eerste band 20:00 Kaarten in de voorverkoop bij Oerkroeg Schiller, Messink & Prinsen, de Kaplaars, Primera E 8.50 en aan de avondkassa bij Schiller E 10.00 voor digitale kaarten oerkroeg.nl daar staat link naar eventgoose.com