ABBA tribute in de Hofnar

AALTEN – De Hofnar bouwt op zaterdag 19 januari haar concertzaal om tot enorme dansvloer en neemt u mee naar de jaren 70, de hoogtijdagen van de disco, waar de allerbeste ABBA tribute die er te vinden is alle monsterhits van deze zweedse succesformatie met ongekende gelijkenis over de dansvloer strooit.
In de historie van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld en beheerste het in de jaren 70 en 80 de internationale hitlijsten met nummers als ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’, ‘Mamma mia’ en ‘the Winner takes it all’.

De 6-koppige ‘ABBA tribute’ speelt niet alleen al deze grote hits op 19 januari, met hun lichtshow, kleding en sound waan je je even helemaal terug in de jaren 70 met het gevoel dat ABBA zelf weer op het podium staat. Een groot feest van herkenning, een ultieme trip down memory lane.

Afterparty
De ‘Malle Jan’, dé uitgaansgelegenheid bij uitstek in Aalten gedurende de jaren 80. De verlichte dansvloer, de draaiende lampen, de pijpjes Grolsch en ook: DJ Roy Vultink achter de draaitafel die de avond vulde met alle disco-, en rock classics uit die tijd en ervoor zorgde dat de dansvloer elke minuut gevuld was. De Hofnar heeft Roy bereid gevonden zijn platencollectie af te stoffen om na afloop van dit ABBA concert de afterparty te verzorgen met natuurlijk alle grote disco hits.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en ruim de helft van de tickets waren in korte tijd verkocht. De kaarten kosten €16,00 in de voorverkoop (www.hofnaraalten.nl) en €20,00 aan de avondkassa. De deuren van de zaal openen om 20.30 uur en het concert begint om 21.30 uur.
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.