Aftrap nieuwe theaterseizoen met Buurman en Buurman


Gepubliceerd op

ULFT – Op zondag 22 september vindt in de DRU Cultuurfabriek in Ulft de eerste voorstelling van het theaterseizoen plaats. Dit jaar is de eer aan de kindervrienden Buurman en Buurman. De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust en zijn dus toe aan een welverdiende vakantie. Ze hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen de tent moet nog opgezet worden en dan kunnen ze genieten van de rust. Dat denken ze tenminste.

Voor de vijfde maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de klussers tot leven in een humoristische voorstelling voor iedereen vanaf vier jaar.

Informatie
De voorstelling Buurman en Buurman gaan kamperen vindt plaats op zondag 22 september in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Er is een vertoning om 14:00 uur en om 16:00 uur. Kaarten zijn voor €15,- voor kinderen en €17,50 voor volwassenen te verkrijgen aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft), telefonisch via 0315-714358 of via de website.

Bron: Streekgids.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.