Alazheimer café: Warme winterverhalen

LOCHEM – Er zijn steeds meer mensen die lijden aan een vorm van dementie. Voor iedereen die er mee te maken krijgt een ingrijpende ziekte die een zware druk legt op het dagelijkse leven van zowel de persoon met dementie als de mantelzorgers er om heen.
 Het Alzheimer café is er voor deze groep mensen. Graag willen we door maandelijkse bijeenkomsten een platform bieden voor diverse thema’s rondom veel voorkomende vragen en problemen waar iedereen mee te maken kan krijgen.

Deze keer zullen er in het Alzheimer Café door diverse personen winterverhalen worden verteld. Veel van deze verhalen zullen gaan over ervaringen of herinneringen van vroeger. Voor de mantelzorger maar ook voor de mensen met dementie zal het prettig zijn om samen deze ervaring te beleven.
 Na de pauze zal er ruimte zijn om voor de aanwezigen om samen met een gespreksleider verhalen of ervaringen te delen samen met elkaar

Natuurlijk zorgen wij voor een passende wintersfeer traktatie bij de koffie/thee. Schroom niet om met uw vragen en verhalen / ervaringen te komen! De toegang is gratis, net als het eerste kopje koffie / thee.
Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom

Locatie: Eetcafé Scholten, Bierstraat 4, 7241 AH Lochem.

Het programma ziet er als volgt uit;
10.00 uur Welkom met koffie en thee
10.30 uur Voordracht warme winterverhalen
11.00 uur Pauze,
11.30 uur Gelegenheid ervaringen en verhalen te delen
12.00 uur Informeel samenzijn

Voor meer informatie 06 46540141 of www.alzheimer-nederland.nl/zutphen

U kunt ons ook volgen op ons community-Facebook: Alzheimer Nederland afd. Zutphen, Lochem en Vorden. Twitter: @AlzheimerZutphen.