Battle kreil en 24 beale Street in cafe de Kerk


WINTERSWIJK – Op zaterdag 16 mei niet alleen live muziek in café de Kerk aan de Markt in Winterswijk maar ook de afsluitende Battle van de DJ cursus gehouden in ’t Kreil.

De afgelopen weken hebben een aantal jongeren onder leiding van Bram Kolenbrander zich weer verdiept in de kunst van het draaien. Zoals gebruikelijk wordt de cursus afgesloten met een Battle waarbij een deskundige jury aanwezig is. Ook zal er weer een gastoptreden zijn van een van de juryleden.

De Battle start om 19:30 uur.

Daarna vanaf een uurtje of 10 24 Beale Street, deze dame en heren hebben al jarenlange ervaring in de muziek. Het draait dan bij24 Beale Street ook om de passie voor muziek, de passie voor de Southern rythm&blues

24 Beale Street, vernoemd naar de vermaarde straat in hartje Memphis, is geen gewone bluesband. “Wij spelen geen 13-in-een-dozijn shuffles maar kiezen voor een variatie covers van southern rock, funky invalshoeken en bluesrock.” Hij noemt een aantal inspiratiebronnen op die op de set lijst staan: Allman Brothers, Joe Bonamassa, Susan Tedeschki & Dereck Trucks Band, Gov’Mule.

Locatie: café de Kerk, markt 38, Winterswijk
Aanvang battle: 19:30 uur
Aanvang 24 Beale street: 22:00 uur
Entree: vrij