Boris speelt op poppodium van DRU Cultuurfabriek


ULFT – Op vrijdag 27 april bracht Boris zijn nieuwe album “Neon” uit. De presentatie vond plaats in een bomvol Paradiso in Amsterdam. Boris werd nationaal bekend na het winnen van Idols. In de jaren daarna speelde hij maar liefst twee keer de Heineken Music Hall vol, werd genomineerd voor een Edison en zong duetten met onder andere Angie Stone en John Legend. Met een nieuw album op zak komt hij op zaterdag 8 december naar de DRU Cultuurfabriek.

Over Boris
Nederland leerde Boris kennen tijdens het tv-programma Idols, waar hij zijn gevoel voor soul liet horen. Nederland raakte al snel onder de indruk van de charismatische zanger en in 2004 kwam zijn debuutsingle ‘When you think of me’ direct op 1 in de Nederlandse Top 40. Boris werkte samen met artiesten als Angie Stone, The Chainsmokers en John Legend, en stond tweemaal in het voorprogramma van Katie Melua in de Heineken Music Hall. Hij bracht enkele albums uit, die stuk voor stuk een groot succes waren. Boris trad op tijdens de Night of the Proms en North Sea Jazz, verkocht zaal na zaal uit en nam meerdere succesalbums op, waarvan er drie in de album top 10 terecht kwamen. In 2015 werd Boris’ ‘She’s on fire’ (van zijn album ‘Gold’) zelfs gebruikt in de kaskraker ’50 Shades of Grey’, samen met nummers van The Weeknd, Ellie Goulding en Beyoncé.

Informatie
Het concert van Boris vindt plaats op zaterdag 8 december vanaf 20:00 uur in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek. Kaarten zijn voor € 17,50 (aan de deur € 20,00) verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via telefoonnummer 0315 – 714358. Ook zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.