CineBreng wordt CINEbieb


Gepubliceerd op

Vanaf september gaan onze filmvrijwilligers zich weer volop inzetten om u mooie avonden te bezorgen. Er is een inspirerend programma samengesteld voor de Bibliotheken in Borculo, Ruurlo, Eibergen, Neede en Groenlo. Werd dit voorheen gedaan onder de naam CineBreng, vanaf dit seizoen wordt CINEbieb de naam. Ook zullen de films die gedraaid worden vanaf heden aangekondigd worden op de website en in de huis-aan-huis-bladen.

Green Book
In de Bibliotheek Groenlo wordt op donderdagavond 12 september, om 19.30 uur, de film ‘Green Book’ vertoond.
Green Book is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Jamaicaans-Amerikaanse jazzpianist Don Shirley en zijn chauffeur en bodyguard Tony ‘Lip’ Vallelonga. De film is geregisseerd door Peter Farrelly en de hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali en Viggo Mortensen
Don Shirley is een succesvol pianist die op tournee gaat door het zuiden van de Verenigde Staten. Niets bijzonders zou je zeggen, ware het niet dat het 1962 is, en Don van Afro-Amerikaanse afkomst is. Om zijn gevaarlijke missie te vergemakkelijken, maakt hij gebruik van een speciale reisgids, ‘the Green Book’.

Programma en kaarten reserveren
In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wilt u het totale overzicht van alle films zien, dan kunt u terecht op www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website. De toegangsprijs is € 6,00, leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting.
Na de film wordt u een consumptie aangeboden en kunt u onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Bron: Bibliotheek Achterhoek Oost


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.