Club FOEI haalt Broederliefde naar Winterswijk


WINTERSWIJK – Voor de derde editie van club Foei op 22 oktober in Zalencentrum Nijenhuis in Winterswijk, is het organisator Dagaleiri Events gelukt om de allergrootste Nederlandse hiphop act van dit moment naar Winterswijk te halen. De groep uit de Rotterdamse wijk Spangen heeft met hun album Hard Work Pays Off 2 het record van Frans Bauer verbroken! Maar liefst 14 weken staan ze nu al op 1 met hun album. Broederliefde bestaat uit een stel oude voetbalvrienden die samen de studio indoken en daar rolden diverse hele grote hits uit zoals; Do or die, Jungle en Mi no lob. Van die laatste single is de clip opgenomen in Winterswijk en nu keren de heren dus terug om Club FOEI in vuur en vlam te zetten.
Als voorprogramma zullen Eastpack, inmiddels een grote naam in de regio, en Diaz & Bruno fungeren. Bruno en Diaz werkten al samen met gerenommeerde artiesten en hebben hun eerste succes behaald met de track WILD ft. F1rstman, er komt nog veel aan. Alles bij elkaar belooft de derde editie van spetterend feest te worden en kaarten kunnen via de Facebook pagina van Dagaleiri gekocht worden.

Naast de derde editie van Club Foei zal Dagaleiri Events tevens tijdens Oud en Nieuw van zich laten horen! In samenwerking met Sportcentrum de Tuunte zullen er twee spectaculaire feesten georganiseerd worden tijdens oudejaarsnacht genaamd “BLOW OUT NYE 2017”. Met natuurlijk enkele grote namen, die richting het einde van het jaar bekend gemaakt zullen worden. De minimale leeftijd voor BLOW OUT is 18 jaar. Ook staat er een “BLOW OUT NYE 2017 AFTERPARTY” op het programma! Deze zal ook 1 januari gehouden worden in sportcentrum de Tuunte, minimale leeftijd voor de afterparty is 16+. Voor de bezoekers van BLOW OUT is de afterparty gratis, alle andere bezoekers kunnen een kaartje kopen via de facebook pagina van Dagaleiri Events. Voor meer informatie houd de Facebook pagina van Dagaleiri of Blow out NYE in de gaten.

Kaarten voor Club FOEI zijn te koop via: www.outix.net