Dansdocenten van Penta Winterswijk naar EK in Athene


WINTERSWIJK – Dansduo’s Manou & Fleur en docenten Tim & Kimberley gaan in het weekend van 8 en 9 december deelnemen aan het EK Hip Hop Doubledance in Griekenland. Ze zijn geplaatst vanuit de organisatie SONEO door de behaalde podiumplaatsen tijdens het afgelopen NK. Manou & Fleur gaan hun titel verdedigen tegen 17 andere duo’s uit Europa in de categorie junioren. In een korte tijd is er een nieuwe mix gemaakt en aangeleerd door docent en choreograaf Tim Aafjes. Tim & Kimberley zijn weer terug van weggeweest. Na 2 keer een bronzen medaille te hebben behaald tijdens het EK in Ljubljana en in Wenen hopen zij wederom een podiumplaats te bemachtigen. Tim & Kimberley zullen dansen tegen 18 andere duo’s uit Europa in de categorie senior.

Tevens is Tim door de organisatie gevraagd om Hip Hop choreografieën aan te leren aan teams die zij vervolgens moeten opvoeren bij de Greece Supercup. Daarnaast is hij gevraagd om zitting te nemen in het jurypanel.

Penta Winterswijk wenst Tim, Kimberley, Manou en Fleur ontzettend veel succes en dansplezier tijdens deze kampioenschappen.

Gepubliceerd op


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.