Eibergen: 19 december – Jan van Duikeren in Jazz at Home

EIBERGEN – Jan van Duikeren (1975) is een gerenommeerde trompettist. Hij is docent aan het conservatorium in Rotterdam. En speelde met grootheden als Joe Bonamassa, Joe Jackson, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato en Gare du Nord. Op dinsdag 19 december is hij de muzikale gast van het maandelijkse Jazz at Home in Eibergen.

Zoals altijd wordt de basis van het muzikale gezelschap gevormd door pianist Peter Beets, bassist Marius Beets (Groenlo) en drummer Wim Holthaus (Eibergen). Maandelijks nodigen ze gerenommeerde muzikanten uit om samen te spelen in de kroeg Irish Pub Home aan de Kerkstraat 2 in Eibergen.

Dit keer is het de beurt aan de eerder genoemde Jan van Duikeren. Een rasmuzikant, groot geworden in de jazz. Maar hij maakt evengoed uitstapjes naar funk en gospel. Daarnaast is de geboren Schiedammer een veelgevraagd arrangeur, componist en studiomuzikant.

Het concert begint op 19 december klokslag 20.30 uur en duurt tot ongeveer 23 uur. Entree is €10,-. Uitsluitend kaartverkoop aan de kassa.

Voor meer informatie:
Mesut Mis .T: +316 15 24 76 90
W: irishpubhome.nl
F: facebook.nl/HomeEibergen

Dit berichtt wordt van Streekgids.nl verwijderd op 19 December 2017 22:00

    43total visits,1visits today
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.