Feestelijke opening unieke ZlimThuis Beleefhuis op Kruiswerk event


Gepubliceerd op

DOETINCHEM – Op 16 december openen wethouder Kees Telder en Zora de zorgrobot om 12:00 uur het eerste ZlimThuis Beleefhuis van Nederland in ’t Brewinc in Doetinchem. De opening van het Beleefhuis is het hoogtepunt van het gratis Kruiswerk Achterhoek event ‘Thuis in de Toekomst’. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en als eerste door het Beleefhuis te lopen.

Met ZlimThuis biedt Kruiswerk Achterhoek als eerste organisatie in Nederland een compleet aanbod zorgeloos, comfortabel en veilig wonen. In het Beleefhuis ontdekt en ervaart u direct de mogelijkheden die er zijn om veilig en langdurig zelfstandig te wonen. Van inspireren en adviseren tot leveren en installeren: het Beleefhuis heeft het allemaal.

Op het Kruiswerk event kunt u nog veel meer beleven, ervaren, proeven en proberen. Op woensdag 16 december is iedereen van 10:00 tot 15:00 uur welkom in ’t Brewinc in Doetinchem (IJsselkade 17). Ontmoet boeiende sprekers, zoals Margo van Kemenade over de ontwikkeling van robots in de zorg en ervaar hoe het is om ‘oud’ te zijn met het ouderdomspak. Ook kunt u gratis uw gezondheid laten checken en de gezonde maaltijden aan huis van Kruiswerk proeven.

Kijk voor het hele programma en om u aan te melden op www.kruiswerk.nl/event of bel 0314 357 430. Als u zich vóór 10 december a.s. aanmeldt, staat er ook voor u een gratis goodiebag, een tasje met leuke en handige spulletjes, klaar op het event. Dus kom, ervaar en beleef Thuis in de Toekomst met Kruiswerk Achterhoek!