Fietsvierdaagse WInterswijk


WINTERSWIJK – De organisatie van de PeGeWe fietsvierdaagse heeft in overleg met de diaconie van de Protestantse Gemeente Winterswijk de doelen bepaald waarvoor gefietst gaat worden dit jaar. De doelen zijn geworden:

– Werkgroep Leren van de Oorlog;
– Stichting Leergeld Oost-Achterhoek;
– Kindertehuis Don Bosco in Keetmanshoop, Namibië.

In de komende tijd zullen deze drie doelen zich aan u voorstellen via Kerkenwerk en via de media!

De PeGeWe fietsvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 28 t/m vrijdag 31 juli 2015. Start en finish punt: Inloopcentrum Den Angang op de Markt.

Wij hebben drie fietsroutes van ongeveer: 12 – 15 KM – 25 KM – 40 KM.

Op de halteplekken is ook weer van alles te bevelen.
De vrijdag staat in het teken van L.T.O afd. Oost Achterhoek en er is weer een boerengoeddag. Hier leest u binnenkort meer over.

Naast fietsen is er ook tijdens de fietsvierdaagse van alles te doen in Den Angang. Er is weer een verlotingstafel. De Wereldwinkel is aanwezig. Er wordt beeldmateriaal vertoond op het grote scherm. Dus houdt u niet van fietsen, dan bent u natuurlijk wel van harte welkom in Den Angang. Koffie / thee en fris is er voor u altijd! De deuren zijn vanaf 8.30 uur geopend en wij sluiten de deuren om 17.00 uur!

Wilt u zelf actief meedoen tijdens de fietsvierdaagse, dan kunt u / kun jij je aanmelden via telefoonnummer: 06 28 84 23 82. of via de mail: pegewefietsvierdaagse@pgwinterswijk.nl of via onze eigen facebook pagina. Via die weg kun je ook meer informatie krijgen over de PeGeWe fietsvierdaagse.