IVN-wandeling met thema: Daar ligt een verhaal

REKKEN – IVN-Oost Achterhoek organiseert zondag 16 december een wandeling in Rekken, met als thema: Daar ligt een verhaal. Startplaats: Boerderij De Dennenkamp, Van Ouwerallerlaan 17, 7157 AZ, Rekken. Aanvang: 14.00 uur

Bij veel mensen is Rekken bekend door de Rekkense inrichtingen. Bij deze wandeling staan die inrichtingen centraal. Het wandelpad voert over en langs het gebied van deze instellingen, en daar valt dan weer van alles over te vertellen.

Er wordt begonnen met foto’s en een inleiding over de geschiedenis van het verleden en heden van de Rekkense instellingen. Daarna leidt Hennie van Doorn de wandelaars langs plekken die een verhaal hebben, zoals: Huize Knor, de begraafplaats, het zwembad, het theater en de paviljoens waar de bewoners hebben gewoond. Hennie van Doorn kent alle ins en outs van Rekken, dus het belooft een wandeling met boeiende verhalen te worden.

Meewandelen is gratis, voor de consumptie halverwege wordt een kleine bijdrage gevraagd. Informatie bij: Andre Hendriks, tel.: 0544 352043.
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.