Karavaan der Walsen van Firma Weijland naar Schiller

X 92

AALTEN – Donderdagavond 1 juni om 20.00 uur speelt Firma Weijland en Consorten haar nieuwe muzikale voorstelling Walsen in de Bovenzaal van Schiller

Walsen: er is nog 1 man over in het dorp… Hij roept de oud-bewoners op om nog één keer terug te keren in de Herberg. Iedereen stapt nieuwsgierig in de auto. Het wordt een gedenkwaardige avond en nacht!

De voorstelling is gratis. U kunt uw vrije gift na afloop, eventueel onder het genot van een mooi biertje of een ander drankje , doneren in de grote hoed.

De Firma en Consorten – bekend van hun roemruchte Bredevoortse optredens op ’t Zand, Vestingpark Bernardus,‘t Grachthuys en de Achterhoek Spektakel Toer- trekken de maanden mei, juni en juli met de Karavaan der Walsen door de Achterhoek en Liemers. Zij spelen in veertig gehuchten en buurtschappen de voorstelling Walsen. Bij mensen thuis, op de deel, onder het afdak en onder de bloesem van de kersenboom. Maar ook in kerkjes, dorpshuizen en bovenzaaltjes van cafés. Daarnaast vertonen zij de voorstelling in vier van oudsher beroemde pleisterplaatsen zoals: Van Hal in Voorst, Hotel Bakker in Vorden, ’t Onland in Gaanderen, De Gouden Karper in Hummelo. Hier wordt de voorstelling Walsen vervlochten met een heerlijk driegangen diner!

De Firma viert met de Karavaan der Walsen het afscheid van Jack Weijkamp als Dichter des Achterhoeks 2015 – 2017. Samen met het feestelijk uitbrengen van de gedichtenbundel Nieuwkijken en de gelijknamige novelle Walsen. Deze twee boeken, uitgegeven door Uitgeverij Fagus te IJzerlo, zijn bij alle optredens te koop.

Foto: PR