Koppelkerk start met schilderscursus

BREDEVOORT – Dit najaar introduceert de Koppelkerk in Bredevoort iets nieuws: schildercursussen onder bezielende leiding van beeldend kunstenaar Robert Jansen (Winterswijk). Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

De schildercursus is er voor iedereen die zin heeft om te (leren) tekenen en schilderen. Wie er thuis niet toe komt of de ruimte er niet voor heeft kan vanaf 17 september op de maandag en dinsdag bij de Koppelkerk terecht. De grootste stimulans voor schilderen blijkt de vaste regelmaat en een fijne atelierruimte te zijn. Natuurlijk is ook het sociale aspect, of de groep waarin men schildert, belangrijk. Bovendien wordt er lesgegeven door professioneel kunstenaar Robert Jansen met 17 jaar ervaring.

De cursussen kenmerken zich door lessen in kleine groepen (7-10 personen). Het accent van de lessen ligt op de persoonlijke instructie en begeleiding van de cursist in ieders eigen tempo en techniek. Talent is niet nodig; leren kijken is de basis.

De cursus worden cursussen aangeboden op de maandagmiddag, maandagavond, dinsdagmiddag (onder voorbehoud) en dinsdagavond. Zie voor verdere informatie en inschrijven www.koppelkerk.nl/workshops.

Dit berichtt wordt van Streekgids.nl verwijderd op 01 November 2018 19:00

    1608total visits,1visits today
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.