Leefstijlrunning: Verbetering in conditie, ontspanning, aanleren juiste looptechniek en persoonlijk voedingsadvies


Wil jij lekker in je vel komen te zitten, verbetering in je conditie en de drempel kunnen overwinnen om de deur uit te gaan om lekker buiten te bewegen? Dan is Leefstijlrunning iets voor jou. Persoonlijke aandacht staat centraal, waarbij we werken met 1 trainer op 6 personen en dus 2 trainers op 12 personen. Een goede basisconditie is niet vereist. Woensdag 19 april vindt er een gratis proeftraining plaats en op woensdag 26 april start er een nieuw blok.

Leefstijlrunning bestaat uit een trainingsblok van 6 weken, waarbij het aanleren van de juiste looptechniek, ontspanning en plezier voorop staan. Het gaat niet om de afstand en snelheid, maar juist om te ervaren wat het “ in je hoofd ” doet. Het wordt gegeven door 2 ervaren trainers. Henk Mengers heeft de opleiding tot Runningtherapeut gevolgd en heeft net zoals Denise van der Donk -Eskes van z’n hobby zijn werk gemaakt. Een training duurt 60 minuten inclusief warming-up en cooling down, waarbij er op de woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur getraind wordt in de mooie omgeving van de Besselinkschans in Lievelde. Nadien wordt er kort geëvalueerd; Hoe voelde je voor, tijdens en na de training? Je ontvangt persoonlijke tips en tevens krijgt iedereen een persoonlijk schema mee naar huis, om zodoende nog een keer zelfstandig te gaan lopen.

Kosten / Aanmelding: De kosten bedragen € 75,- per blok van 6 weken. Hiervoor ontvang je een persoonlijk loopschema en kun je gebruik maken van een individueel weegconsult, inclusief persoonlijk voedingsadvies. De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van een uitgebreid pakket Leefstijlrunning, gericht op een gezond voedingspatroon en gezonde leefstijl. Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen de kosten hiervan vergoed worden. Informeer naar de voorwaarden. Mocht je een keer verhinderd zijn, dan is in goed overleg mogelijk om de les later in te halen. Het blok zal ieder kwartaal opnieuw starten en verlenging van het blok is mogelijk en soms zelfs aan te raden. Voor de proeftraining kun je je al aanmelden via: ikkanhetaan@gmail.com of 06-13035818.

Locatie: Wijndomein Besselinkschans, Heringsaweg 18, 7131 PH Lievelde