Meer dan 100.000 euro naar onderzoeken en de NINA-run 2016


Gepubliceerd op

WINTERSWIJK – Op de 16-geboortedag van Nina afgelopen december heeft Stichting Nina 16.000 euro overgemaakt voor de onderzoeken naar hersenstam-tumoren bij kinderen.

Norbert Olthof: “Sinds de oprichting van Stichting Nina in 2012 hebben wij 118.500 euro over kunnen maken naar de onderzoeken in het VUmc in Amsterdam. Daar zijn we enorm dankbaar voor. We realiseren ons heel goed, dat dit dankzij al die mensen is, die ons in de afgelopen jaren gesteund hebben. Door de bijdrage die zij leverden aan onze Stichting Nina hebben we kunnen groeien naar dit resultaat. 2015 was een heel mooi jaar voor Stichting Nina en ook voor de onderzoeken. Ingrid Olthof vult aan: “Misschien hebben jullie het meegekregen, want er werd meerdere keren aandacht aan geschonken in verschillende media; er zit vooruitgang in de onderzoeken! Dat is voor ons een enorme boost om door te gaan!”

Op zondag 10 april 2016 wordt de 5e NINA-run georganiseerd!

Doe je weer mee? De inschrijving is geopend! Maak jij anderen ook enthousiast om mee te lopen? Loop met je team, groep, klas, collega’s of familie. En hebben jullie een eigen tenue? Laat maar zien dat jullie bij elkaar horen!

Het is altijd een erg gezellige run en wandeltocht. En niet onbelangrijk, je steunt er een heel goed doel mee! De prognose van kinderen met een hersenstam-tumor verbeteren! Ook dit jaar gaan we de mensen die een sponsorformulier inleveren belonen voor hun inzet!
Graag zien we je tijdens de 5e NINA-run op zondag 10 april 2016!

Het parcours is geschikt voor deelnemers met loophulpmiddelen of rolstoelen!

De NINA-run bestaat uit 4 onderdelen die allen starten aan de Pronsweg  in Winterswijk bij de Openbare Basisschool Stegeman:

1 km kidsrun – start 13.30 uur
2 km kidsrun – start 13.50 uur
5 km wandelen – start 14.20 uur
5 km run – start 14.40 uur

Om mee te lopen hoef je alleen maar het aanmeldingsformulier in te vullen op www.stichtingnina.nl.
De bijdrage die wij vragen aan deelnemers van deze NINA-run is € 3,50 voor kinderen tot 16 jaar en € 5,- voor volwassenen. De opbrengst van de run gaat volledig naar de onderzoeken in het VUmc in Amsterdam.

Laten we er met z’n allen weer een geweldig evenement van maken! Voor verdere informatie en sponsoring kijk op onze site www.stichtingnina.nl.