Opening expositie ‘Kunst uit de Kamer’


BORCULO – Op zondag 11 maart 2018 wordt de expositie Kunst uit de Kamer in de Weemhof geopend door Jan Zappeij, oud wethouder van de gemeente Berkelland. Al pratend werd door hem het prachtige idee geopperd om kunst uit de woonkamers te laten zien aan elkaar. Dat idee hebben we opgepakt en op onze uitnodiging hebben meer dan 25 mensen gereageerd!

De Weemhof wil muziek en kunst onder de aandacht te brengen van een groter publiek en organiseert daarom de expositie ‘Kunst uit de kamer’. Ieder ingebracht kunstwerk is gekregen of gekocht en heeft betekenis voor de eigenaar. Dit verhaal is door iedereen verteld en vormt een onderdeel van de expositie.

Omdat muziek en beeldende kunst elkaar zo goed stimuleren, is voorafgaand aan de opening een piano concert door Irene Venderbosch-Post. Zij speelt stukken uit Musica Callada van Frederico Mompou. “ muziek met de stem van de stilte”.

Op zondag 11 maart 2018 gaan de deuren open vanaf 14.45 uur. De toegang is gratis maar een vrije gift is van harte welkom.

  • Concert van Irene Venderbosch om 15.00 uur.
  • Opening expositie Kunst uit de kamer om 16.00 uur