Opening zwembad Steenderen wordt Paaseieren Party


STEENDEREN – Het Burg. Kruijffbad in Steenderen opent op Goede Vrijdag 19 april de poort van het prachtige zwembad. Het buitenbad opent ieder jaar weer heel vroeg in het seizoen omdat het bijzonder warme zwemwater dit toelaat. Hoe koud het boven water ook is, onder water is het 28/29 graden. De activiteitencommissie zorgt dat de opening altijd weer een bijzonder feest wordt. Dit jaar staat de opening in het teken van Pasen met een heuse Paaseieren Party.

Onthulling De Hut en eieren zoeken
De zwembaddeuren gaan om 13 uur open. Na het welkomstwoord is de onthulling van de gloednieuwe ‘Hut’! Een overdekt gedeelte direct aan het zwembad dat is gemaakt door een aantal vrijwilligers. Zorg dat je op tijd bent want direct na het officiële deel is het natuurlijk zwemmen maar ook eieren zoeken geblazen. Naast vele, heerlijke chocolade-eieren worden er zo’n 25 plastic eieren verstopt met een nummer, en dat nummer correspondeert met een verrassing; een zakje met eitjes, een bon voor de kiosk, kleine cadeautjes en als hoofdprijs een reuzenballon.

Paasdagen geopend
Iedereen is zoals altijd van harte welkom om de opening bij te wonen. Voor alle bezoekers is er natuurlijk gratis koffie, thee en limonade met – hoe kan het ook anders –  een heuse paastraktatie.

Het wordt gelijk een lang zwemweekend na de opening want het zwembad is zowel eerste als tweede paasdag geopend van 10.00 – 16.45 uur. Alle zwemlessen en zwemsporten starten vanaf dinsdag 23 april. Aanmelden daarvoor kan nog steeds. Meer info: www.zwembadsteenderen.nl


    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.