De PeGeWe fietsvierdaagse gaat weer van start


WINTERSWIJK – In de laatste week van juli gaat de PeGeWe fietsvierdaagse weer van start. Van dinsdag 26 juli t/m vrijdag 29 juli 2016 kan van jong tot oud weer deelnemen aan deze goede-doelen-fietsvierdaagse, die dit jaar onder ook door Lievelde, Zieuwent en een stukje Duitsland gaat.

Deelname betekent fietsen door het fraaie Nationaal Landschap Winterswijk en genieten van natuur en bezienswaardigheden in de Oost-Achterhoek. Tegelijkertijd worden door deelname drie goede doelen gesteund.

Start en finish is Inloopcentrum Den Angang aan De Markt in Winterswijk. Tijdens de fietsvierdaagse is Den Angang dagelijks geopend van 8.30 u tot 17.00 u.
Natuurlijk kan men vier dagen meefietsen, maar minder is ook mogelijk. Verder kunnen deelnemers dagelijks kiezen uit drie verschillende afstanden: kort (ca. 15 km), middellang (ca. 25 km) en lang (ca. 40 km).

De fietsvierdaagse is geschikt voor jong en oud: de korte afstanden zijn geschikt voor scootmobiel en voor de jongste deelnemers is er een leuke attentie.
Een dagroute kost € 3,50; een routeboekje met de routes voor vier dagen € 12,00.
Wie vier dagen meefietst en aan het eind een volle stempelkaart inlevert maakt kans op een leuke prijs.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.pgwinterswijk.nl/activiteiten/pgwfietsvierdaagse.html en op onze facebookpagina www.facebook.com/pegewefiets4daagse