Reurei eieren en kunst in Haarlo


HAARLO – Op 28 en 29 maart 2015 wordt voor de 22 ste keer de Achterhoekse Paaseierenbeurs Reurei georganiseerd in de sfeervolle zalen van café-restaurant Prinsen Eibergseweg 13 te Haarlo (gem. Berkelland). “Reurei” de Paaseierenmarkt van de Achterhoek, een beurs waar eieren, Paas folklore, een sfeervolle zaal en Achterhoekse gastvrijheidheid zorgen voor een pracht evenement. Dit jaar is er naast de eierenbeurs ook aandacht voor kunst

De Ei-kunstenaars zullen hun mooiste werken tonen aan het publiek. Zij laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een het zelfde.

Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei.

De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van Reurei meer dan de moeite waard.

Reurei is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 2,50. Kinderen tot 12 jaar gratis

Voor informatie kijk op www.reurei.nl / www.facebook.com/reurei